Rólunk

Tisztelt Látogató!

Minden úgy kezdődött,

hogy a feleségem folyton azért rágta a fülemet, hogy mi miért nem tudunk elmenni Pestre abba a fantasztikus svéd bútoráruházba (a védjegy miatt sehol sem írhatom le a nevét…). Hiába mondtam neki, hogy elmenni még el tudunk, de hogyan hozzuk haza  a cuccot, ha nem fér be a kocsiba? A válasz az volt, hogy:

  • majd megoldjuk valahogy, vagy:
  • „Felkötöd a kocsi tetejére,
  • kérsz kölcsön egy teherautót,
  • az már a te dolgod,
  • nem igaz, hogy Te semmit se tudsz megoldani,
  • mindíg csak a kifogásokat keresed,
  • „meg ehhez hasonlók.

Baráti körömet meghallgatva tapasztaltam,

hogy nem én vagyok az egyetlen olyan vidéki férj, aki ehhez hasonló zaklatásoknak van kitéve, magyarán a feleség vágyik a csodák áruházába, de a férj nem tudja előteremteni az ehhez szükséges eszközöket.

Ekkor pattant ki az Isteni szikra:

ha már ennyi vidéki nő szenved attól, hogy otthon a lakásban nincs svéd krumplihámozótól kezdve, hálós szennyestartón keresztül, még egy nyamvadt BJÖRGEN-SÖRGEN tálaló szekrény sem, (nem is szólva arról, hogy az egész konyha lehetne abból), akkor miért ne segítsünk ezeken a szegény asszonyokon?

Sok helyen az áruház évente ingyen kiosztja a katalógusait.

Ezen kívül a honlapon is szinte az összes terméket meg lehet nézni, méretét, súlyát, színét, stb. Nem is beszélve arról, hogy a szomszédnak már biztosan van olyan  bútora, amit mi is szeretnénk, így akár élőben is látható.

Ezért döntöttünk úgy, hogy a fenti „eszközöket” kihasználva elérhető áron, viszonylag rövid idő alatt lehozzuk ezeket a termékeket Budapestről azoknak, akiknek nincs lehetőségük arra, hogy csak ezért teherautót béreljenek, de szeretik a svéd bútoráruház termékeit, és hogy viszonylag elérhető áron jó minőségű berendezésekkel rendezzék be otthonukat, irodájukat, munkahelyüket.