Árlista és szolgáltatás leírása

Házhozszállítási áraink:

Cégünk független logisztikai szolgáltatóként végzi a svéd bútoráruház termékeinek szállítását!

Hogyan tud rendelni?

Válassza ki itt a megrendelni kívánt terméket és az alábbi településekre vonatkozóan megnézheti a szállítási díjainkat.

Az árlista megtekinthető a városra kattintva:

Kérem az egész oldalt olvassa el figyelmesen ahhoz, hogy szállítási feltételeinket pontosan megérthesse.

Minden terméket házhozszállítunk a svéd bútoráruház magyarországi üzleteiből, függetlenül annak méretétől,  a ceruzaelemtől egészen egy komplett hálószobabútorig. A szállítási díj a megrendelt termék, vagy termékek árától függ.

 1. A szolgáltatás megrendelése történhet:
  1. személyesen, egy megrendelőlap kitöltésével; 
  2. vagy emailben a cikkszámok, darabszám, a megrendelő adatai, szállítási cím és telefonszám megadásával a megrendelő részéről, részünkről egy szállítási ár megadásával az ügyfél álatal elküldött paraméterek alapján, majd az ügyfél által egy emailben leírt a szolgáltatás megrendelését megerősítő emailben.
  3. Az áruház honlapján online megrendeléssel ahol meg kell adni az termék átvételének időpontját és az átvevő személy nevét. A szállítást előtte emailen keresztül a b. pontban leírtakhoz hasonlóan kell megrendelni tőlünk is.
 2.  Amennyiben a megrendelt termékek közül valamelyik a szállítási napon nem kapható az áruházban, vagy kisebb áron számláz az áruház, és így árlistánk szerint már alacsonyabb kategóriába tartozna a megrendelt termékek szállítási díja, a szállítási díjat mindennek ellenére nem áll módunkban megváltoztatni, azaz marad a megrendelőn, vagy emailben leírt szállítási díj. Ezért kérünk mindenkit, hogy rendelés előtt az áruház honlapján tájékozódjon, hogy a termék kapható-e az áruházban.
 3. Ha a megrendelt termékek közül valami nem kapható, és a következő szállítással szeretnék újra megrendelni, ugyanúgy szállítási díjat  számolunk fel.
 4. Az áruház termékeire a fenti szolgáltatási áron felül semmilyen más díjat nem számolunk fel.
 5. Használt bútort csak egyéni megbeszélés és ár alapján szállítunk.
 6. A szállítási díj a budaörsi, vagy soroksári áruházból való kiszállításra érvényes az Ön által megadott címre. Társasházaknál az épület bejáratáig-lépcsőházig érvényes a szállítási díj, abban az esetben, ha a bejárat előtt, vagy közelében lehet teherautóval megállni. Családi házaknál ugyanúgy a bejáratig érvényes a szállítási díj, ha az udvarba be lehet állni teherautóval. Minden más esetben társas és családi házaknál és a termék emeletre való felvitelénél a helyszínen tudunk egyéni árat megállapítani a szállítási díjon felül.
 7. Lehetőség van más bútoráruházak termékeinek a szállítására is, melynek díját egyénileg állapítjuk meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük